Velouté d'endive

Velouté d'endive

4.0 248 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • 40 g d'échalotes
  • 120 g de pomme de terre farineuse (type bintje), coupée en morceaux
  • 4 endives (450 g env.), coupées en morceaux (voir "Conseil(s)")
  • 20 g de beurre demi-sel
  • 500 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 6 portions

Sód 208.8 mg
Białko 6.3 g
Kalorie 1258.3 kJ / 300.7 kcal
Tłuszcz 16.8 g
Błonnik 10.5 g
Tłuszcz nasycony 10.3 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...