Velouté d'endive

Velouté d'endive

3.9 224 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • d'échalotes
    40 g
  • de pomme de terre farineuse (type bintje), coupée en morceaux
    120 g
  • endives (450 g env.), coupées en morceaux (voir "Conseil(s)")
    4
  • de beurre demi-sel
    20 g
  • d'eau
    500 g
  • cube de bouillon de légumes
    1

Wartości odżywcze na 6 portions

Kalorie 300.7 kcal / 1258.3 kJ
Białko 6.3 g
Tłuszcz 16.8 g
Węglowodany 35 g
Błonnik 10.5 g
Tłuszcz nasycony 10.3 g
Sód 208.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...