Gnocchi de feijão-branco

Gnocchi de feijão-branco

4.3 3 oceny
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 doses

Składniki

  • queijo parmesão em pedaços
    150 g
  • feijão-branco cozido escorrido
    600 g
  • ovo médio
    1
  • farinha tipo 65
    100 g
  • salsichas frescas de churrasco, cortadas em pedaços
    250 g
  • cebola
    100 g
  • dente de alho
    1
  • azeite mais q.b. p/ cozer
    25 g
  • tomate em pedaços
    400 g
  • vinho branco
    50 g
  • água
    1600 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • açúcar
    1 c. chá de
  • orégãos
    1 ½ c. chá de
  • Manteiga q.b. p/ untar

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 472.1 kcal / 1975.1 kJ
Białko 26.7 g
Tłuszcz 22.7 g
Węglowodany 39.7 g
Błonnik 6.4 g
Tłuszcz nasycony 8.3 g
Sód 1268.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...