
Urządzenia i Akcesoria
Atum fresco com feijão-verde
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 doses
Składniki
-
atum fresco cortado em cubos640 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
limão só o sumo½
-
água300 g
-
dentes de alho3
-
azeite30 g
-
feijão-verde redondo500 g
-
tomate-cereja cortado ao meio250 g
-
azeitonas pretas s/ caroço cortadas em rodelas50 g
-
folhas de manjericão picadas1 c. sopa de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
208.6 kcal /
872.7 kJ
Białko
28.2 g
Tłuszcz
6.7 g
Węglowodany
9.4 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Sód
700.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Julho com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia