Salade de blé printanière au chèvre et au pesto

Salade de blé printanière au chèvre et au pesto

4.4 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    700 g
  • de blé précuit, type Ebly®
    250 g
  • de sel
    1 c. à café
  • d'asperges surgelées en tronçons
    150 g
  • de fèves, surgelées et pelées
    150 g
  • eau froide
  • de pesto de basilic
    5 c. à soupe
  • de fromage de chèvre frais en dés
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 313 kcal / 1322 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...