Salade de blé printanière au chèvre et au pesto
TM5 TM31 TM6

Salade de blé printanière au chèvre et au pesto

4.4 (9 ocen)

Składniki

  • 700 g d'eau
  • 250 g de blé précuit, type Ebly®
  • 1 c. à café de sel
  • 150 g d'asperges surgelées en tronçons
  • 150 g de fèves, surgelées et pelées
  • eau froide
  • 5 c. à soupe de pesto de basilic
  • 150 g de fromage de chèvre frais en dés

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1322 kJ / 313 kcal
Białko
17 g
Węglowodany
50 g
Tłuszcz
12 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy