
Urządzenia i Akcesoria
Gâteau meringué aux fruits rouges
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
La pâte
-
de farine de blé250 g
-
de beurre coupé en morceaux125 g
-
de sucre en poudre75 g
-
œuf1
-
d'eau65 g
La garniture
-
de sucre en poudre170 g
-
d'amandes émondées100 g
-
blancs d'œufs4
-
de fécule de maïs2 c. à soupe
-
de cannelle en poudre1 c. à café
-
de fruits rouges frais variés500 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
475 kcal /
1997 kJ
Białko
8.9 g
Tłuszcz
21.1 g
Węglowodany
62.3 g
Błonnik
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Les fruits rouges
10 Przepisów
Francja
Francja