Lieu jaune à la coriandre sauce vierge

Lieu jaune à la coriandre sauce vierge

4.0 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de coriandre fraîche
    ½ bouquet
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de coriandre en poudre
    1 c. à café
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • filets de lieu jaune (500-600 g)
    4
  • citron jaune non traité
    1
  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • de tomates détaillées en dés
    400 g
  • d'eau
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 228 kcal / 956 kJ
Białko 24.3 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...