Gratin de chou-fleur, manchego et amandes

Gratin de chou-fleur, manchego et amandes

4.4 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 80 g d'amandes décortiquées
  • 1 chou-fleur de belle taille
  • 350 g d'eau
  • 100 g de fromage manchego
  • 350 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 gousse d'ail
  • 20 g de beurre à température ambiante
  • sel fin
  • poivre blanc moulu
  • 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 16 g
Kalorie 2401 kJ / 576 kcal
Tłuszcz 51 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...