Sauté de poulet au potimarron et aux agrumes

Sauté de poulet au potimarron et aux agrumes

3.2 80 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon rouge (1 gros), pelé et coupé en huit
    120 g
  • de cacahuètes crues, non salées sans la peau
    30 g
  • pamplemousse non traité, zeste et jus
    1
  • orange non traitée zeste et jus
    1
  • d'eau
    50 g
  • de potimarron coupé en cubes de 1 cm de côté
    350 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • blancs de poulet coupés en lanières,
    4
  • d'huile neutre
    2 c. à soupe
  • de persil frais ciselé
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 281 kcal / 1177 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...