
Urządzenia i Akcesoria
Marynata teriyaki
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 Cały przepis
Składniki
-
korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry20 g
-
sosu sojowego100 g
-
wody100 g
-
brązowego cukru80 g
-
oleju sezamowego15 g
-
octu ryżowego15 - 20 g
-
skrobi kukurydzianej wymieszanej z 2 łyżkami wody2 łyżki
Wartości odżywcze na 1 Cały przepis
Kalorie
616 kcal /
2577 kJ
Białko
3.6 g
Tłuszcz
15.3 g
Węglowodany
115.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

MARYNATY I SOSY
12 Przepisów
Polska
Polska