
Urządzenia i Akcesoria
Marynata teriyaki
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
270 g
Składniki
-
korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry20 g
-
sosu sojowego100 g
-
wody100 g
-
brązowego cukru80 g
-
oleju sezamowego15 g
-
octu ryżowego15 - 20 g
-
skrobi kukurydzianej wymieszanej z 2 łyżkami wody2 łyżki
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
228.1 kcal /
954.4 kJ
Białko
1.3 g
Tłuszcz
5.7 g
Węglowodany
42.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

MARYNATY I SOSY
12 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Marynata do krewetek z grilla
5 min
Marynata z musztardą i curry
15 min
Grillowane szaszłyki wieprzowe w tajskiej marynacie
7 godz. 10 min
Marynata tandoori
10 min
Marynata orientalna
15 min
Marynata z maślanki do kurczaka
15 min
Marynata ziołowa
10 min
Marynata barbecue
15 min
Marynata miodowa z chili
15 min
Skrzydełka Buffalo
2 godz. 10 min
Marynata jogurtowa z curry do kurczaka
5 min
Marynata grillowa
10 min