Marynata teriyaki

Marynata teriyaki

4.5 47 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 Cały przepis

Składniki

  • korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
    20 g
  • sosu sojowego
    100 g
  • wody
    100 g
  • brązowego cukru
    80 g
  • oleju sezamowego
    15 g
  • octu ryżowego
    15 - 20 g
  • skrobi kukurydzianej wymieszanej z 2 łyżkami wody
    2 łyżki

Wartości odżywcze na 1 Cały przepis

Kalorie 616 kcal / 2577 kJ
Białko 3.6 g
Tłuszcz 15.3 g
Węglowodany 115.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...