Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 550 g d'eau
- 200 g de riz
- 7 graines de cardamome
- 5 g de gingembre frais
- 5 g de quatre-épices
- ½ cube de bouillon de volaille
- 25 g de sauce de soja
- 15 g d'huile d'olive, et 2 c. à soupe pour le riz
- 600 g d'échine de porc, désossée et coupée en petits cubes
- 80 g de sucre en poudre
- 60 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 2 c. à soupe de persil plat frais, ciselé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3099 kJ / 740 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 38 g
Alternatywne przepisy
Porc au caramel
45 Min
Bœuf carottes vietnamien
1j 20 menit
Porc au sucre
45 Min
Colombo de porc
1j 20 menit
Boulettes de porc laquées, nouilles et cacahuètes
45 Min
Sauté de porc aigre-doux
1j
Poulet au gingembre et aux oignons
40 min
Curry de porc au lait de coco et riz basmati
50 menit
Porc aigre-doux
45 Min
Porc barbecue et épis de maïs
40 min
Rougail saucisse
50 menit
Porc aigre-doux à la purée
40 min