Echine au caramel, riz parfumé

Echine au caramel, riz parfumé

4.0 533 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    550 g
  • de riz
    200 g
  • graines de cardamome
    7
  • de gingembre frais
    5 g
  • de quatre-épices
    5 g
  • de bouillon de volaille
    ½ cube
  • de sauce de soja
    25 g
  • d'huile d'olive et 2 c. à soupe pour le riz
    15 g
  • d'échine de porc, désossée et coupée en petits cubes
    600 g
  • de sucre en poudre
    80 g
  • de pistaches, décortiquées et non salées
    60 g
  • de persil plat frais ciselé
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 740 kcal / 3099 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 38 g
Węglowodany 64 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...