Blancs de volaille à la moutarde

Blancs de volaille à la moutarde

4.6 198 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 portions

Składniki

  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 20 g de beurre
  • 300 g de blancs de volaille détaillés en cubes
  • 150 g de crème liquide 35% m.g.
  • 90 g de moutarde à l'ancienne
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 400 g de brocoli, détaillé en bouquets
  • 600 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 44.5 g
Kalorie 2655.5 kJ / 638.5 kcal
Tłuszcz 45 g
Błonnik 9 g
Węglowodany 11.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...