Blancs de volaille à la moutarde

Blancs de volaille à la moutarde

4.6 183 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • de beurre
    20 g
  • de blancs de volaille détaillés en cubes
    300 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    150 g
  • de moutarde à l'ancienne
    90 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de brocoli, détaillé en bouquets
    400 g
  • d'eau
    600 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 638.5 kcal / 2655.5 kJ
Białko 44.5 g
Tłuszcz 45 g
Węglowodany 11.5 g
Błonnik 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...