
Urządzenia i Akcesoria
Gambas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
de coriandre fraîche10 brins
-
zeste de citron vert1
-
d'amandes effilées30 g
-
de poireaux coupés en tronçons200 g
-
d'huile d'olive30 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
d'eau800 g
-
de vin blanc100 g
-
de pâtes sèches type linguine350 g
-
gambas crues, décortiquées18
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
361.7 kcal /
1511.8 kJ
Białko
24.8 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
40.8 g
Błonnik
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

One pot pasta
10 Przepisów
Francja
Francja