Zuppa del pescatore

Zuppa del pescatore

4.1 17 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 60 g di cipolle a pezzi
  • 15 g di spicchi di aglio
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 70 g di concentrato di pomodoro
  • 1 mazzetto di erbe aromatiche miste (timo, alloro, prezzemolo, finocchio)
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 500 g di cozze fresche pulite
  • 300 g di code di gambero fresche
  • 300 g di filetti di merluzzo
  • 500 g di acqua
  • 1 bustina di zafferano in polvere
  • sale a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 42 g
Kalorie 1190 kJ / 283 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...