Wersje kompatybilne
Coniglio alla curcuma con crema di patate e cipollotto
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di cipolla a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di carne di coniglio in pezzi, i bocconcini
- 50 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 350 g di brodo di carne o vegetale
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 2 cipollotti a pezzi
- 700 g di patate a pezzi
- 100 g di acqua
- 200 g di latte
- 20 g di panna, qualsiasi tipo
- 30 g di granella di nocciole
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2356 kJ / 563 kcal
- Białko
- 34.7 g
- Węglowodany
- 41.3 g
- Tłuszcz
- 28.8 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coniglio in umido
1h 25min
Pollo alla romana
1h 10min
Vellutata di zucca e mela cotogna
1h
Faraona ai funghi porcini
1h 10min
Coniglio ai funghi
1h 10min
Pollo alla Marengo
1h
Scottiglia
1h 30min
Involtini mare e monti
1h 10min
Polpette alla noce moscata e salsa alla cannella
50min
Pollo al Rum e cocco
2h 30min
Coniglio all'appetitosa
1h 10min
Bocconcini di vitello con mele cotogne
1h 5min