Coniglio alla curcuma con crema di patate e cipollotto

Coniglio alla curcuma con crema di patate e cipollotto

3.1 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 60 g di cipolla a pezzi
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 800 g di carne di coniglio in pezzi i bocconcini
  • 50 g di vino bianco
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di curcuma in polvere
  • 350 g brodo di carne o vegetale
  • 20 g di amido di mais (maizena)
  • 2 cipollotti a pezzi
  • 700 g di patate a pezzi
  • 100 g di acqua
  • 200 g di latte
  • 20 g di panna, qualsiasi tipo
  • 30 g di granella di nocciole

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 34.7 g
Kalorie 2356 kJ / 563 kcal
Tłuszcz 28.8 g
Błonnik 3.7 g
Węglowodany 41.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...