Wersje kompatybilne
Coniglio alla curcuma con crema di patate e cipollotto
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di cipolla a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di carne di coniglio in pezzi, i bocconcini
- 50 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 350 g di brodo di carne o vegetale
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 2 cipollotti a pezzi
- 700 g di patate a pezzi
- 100 g di acqua
- 200 g di latte
- 20 g di panna, qualsiasi tipo
- 30 g di granella di nocciole
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2356 kJ / 563 kcal
- Białko
- 34.7 g
- Węglowodany
- 41.3 g
- Tłuszcz
- 28.8 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1 Std. 30 Min
Coniglio stufato
1sa 10 dk
Coniglio ai funghi
1sa 10 dk
Coniglio all'appetitosa
1sa 10 dk
Pollo al limone
50min
Agnello al vapore con verdurine
1h 40min
Pollo Yassa
1h
Pollo con funghi al vino rosso
55min
Pollo speziato al limone
40min
Stufato di pollo e basilico
35min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Coniglio alla ligure
3 Std. 20 Min