Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di acqua
- 4 uova
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 50 g di Feta a cubetti
- 3 filetti di peperoni sott'aceto o sott'olio (opcjonalnie)
- 5 olive nere denocciolate
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 581 kJ / 139 kcal
- Białko
- 9.8 g
- Węglowodany
- 0.2 g
- Tłuszcz
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Uova con purea profumata
30min
Involtini di tacchino con verdure e salsa al sedano
45min
Salsa appetitosa
10min
Uova in tazza su strati di verdura
45min
Tacchino in agrodolce
1h 10min
Insalata di sedano bianco
15 min
Involtini baci di Venere
55min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30min
Pomodori ripieni di ricotta e feta
50min
Salsa piccante con cipollotti e coriandolo
10min
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45min
Uova ripiene
40min