Moules marinières au gingembre

Moules marinières au gingembre

3.3 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 2000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées (moules de bouchot)
  • 2 échalotes
  • 2 oignons nouveaux
  • 15 g gingembres frais
  • 250 g de vin blanc sec
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 14 g
Kalorie 434 kJ / 103 kcal
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...