Cabillaud et petits légumes d’été à la vapeur et soupe froide tomate-courgette

Cabillaud et petits légumes d’été à la vapeur et soupe froide tomate-courgette

4.2 21 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
4 portions

Składniki

Le cabillaud fenouil-poivron
  • gousses d'ail
    2
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de fenouil émincé finement
    300 g
  • poivrons rouges émincés en fines lamelles
    2
  • tomates jaunes coupées en deux
    2
  • de dos de cabillaud
    500 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
La soupe froide tomate-courgette
  • gousses d'ail
    2
  • de courgettes coupées en tronçons
    300 g
  • de tomates mûres coupées en deux
    600 g
  • cube de bouillon de légumes
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 257 kcal / 1075 kJ
Białko 27.3 g
Tłuszcz 9.3 g
Węglowodany 16.3 g
Błonnik 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...