
Urządzenia i Akcesoria
Risotto con Brie, speck e noci
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
di scalogno a metà30 g
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di speck Alto Adige IGP a striscioline70 g
-
di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)320 g
-
di vino bianco50 g
-
di acqua700 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di Brie a pezzi piccoli100 g
-
di gherigli di noci sminuzzati grossolanamente20 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
506 kcal /
2117 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
65 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Risotti
57 Przepisów
Włochy
Włochy