
Urządzenia i Akcesoria
Risotto al Barolo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
di cipolla a pezzi60 g
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)320 g
-
di vino rosso Barolo350 g
-
di acqua350 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di burro20 g
-
Parmigiano Reggiano in scaglie a piacere
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
389 kcal /
1627 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Risotti
57 Przepisów
Włochy
Włochy