
Urządzenia i Akcesoria
Confiture de tomate et de piment rouge
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1 bocal
Składniki
-
de tomates olivette coupées en 41000 g
-
de gingembre frais épluché, en tranches (2 mm)40 g
-
d'huile de pépins de raisin40 g
-
de piment rouge, frais épépiné, en morceaux (2 cm)80 g
-
gousses d'ail10
-
de vinaigre de vin blanc100 g
-
de sucre200 g
-
de sel2 c. à café
Wartości odżywcze na 1 bocal
Kalorie
1434 kcal /
6000 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
43 g
Węglowodany
263 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Recevoir simplement
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks