Confiture de tomate et de piment rouge

Confiture de tomate et de piment rouge

5.0 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1 bocal

Składniki

  • de tomates olivette coupées en 4
    1000 g
  • de gingembre frais épluché, en tranches (2 mm)
    40 g
  • d'huile de pépins de raisin
    40 g
  • de piment rouge, frais épépiné, en morceaux (2 cm)
    80 g
  • gousses d'ail
    10
  • de vinaigre de vin blanc
    100 g
  • de sucre
    200 g
  • de sel
    2 c. à café

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 1434 kcal / 6000 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 43 g
Węglowodany 263 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...