Confiture de tomate et de piment rouge

Confiture de tomate et de piment rouge

5.0 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1 bocal

Składniki

  • 1000 g de tomates olivette coupées en 4
  • 40 g de gingembre frais épluché, en tranches (2 mm)
  • 40 g d'huile de pépins de raisin
  • 80 g de piment rouge, frais épépiné, en morceaux (2 cm)
  • 10 gousses d'ail
  • 100 g de vinaigre de vin blanc
  • 200 g de sucre
  • 2 c. à café de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Białko 13 g
Kalorie 6000 kJ / 1434 kcal
Tłuszcz 43 g
Węglowodany 263 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...