Carottes fermentées

Carottes fermentées

5.0 1 ocena
Przygotowanie 30 godz.
Czas całkowity 84 godz. 30 min
1 La recette complète

Składniki

  • de carottes pelées, en bâtonnets (± 7 cm de long et 5 mm d'épaisseur)
    600 g
    600 g de carottes, de diverses couleurs, pelées, en bâtonnets (± 7 cm de long et 5 mm d'épaisseur)
  • de sel
    4 c. à café
  • de fines herbes fraîches selon vos préférences (par ex. : thym, romarin) (voir conseil)
    4 c. à café
  • d'eau
    250 g
  • de jus de citron
    30 g

Wartości odżywcze na 1 La recette complète

Kalorie 344 kcal / 1439 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 74 g
Błonnik 25 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 2.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...