
Urządzenia i Akcesoria
Carottes fermentées
Przygotowanie 30 godz.
Czas całkowity 84 godz. 30 min
1 La recette complète
Składniki
-
de carottes pelées, en bâtonnets (± 7 cm de long et 5 mm d'épaisseur)600 g
-
de sel4 c. à café
-
de fines herbes fraîches selon vos préférences (par ex. : thym, romarin) (voir conseil)4 c. à café
-
d'eau250 g
-
de jus de citron30 g
Wartości odżywcze na 1 La recette complète
Kalorie
344 kcal /
1439 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
74 g
Błonnik
25 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
2.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fermenter
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks