Saumon teriyaki sous-vide

Saumon teriyaki sous-vide

4.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • 40 g de graines de sésame, toutes les couleurs
  • 4 filets de saumon frais (env. 150 g chacun)
  • 75 g de sauce teriyaki
  • 20 g de gingembre frais émincé en fine lamelles
  • 1450 g d'eau environ, à ajuster si besoin
  • 30 g de jus de citron, fraîchement pressé (½ citron)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 95 mg
Białko 33 g
Kalorie 1650 kJ / 394 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...