Pâte de bouillon de volaille

Pâte de bouillon de volaille

4.6 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 g

Składniki

  • de poulet désossé, dépiauté, dénervé et coupé en morceaux
    300 g
  • d'un mélange de légumes blancs (p. ex. céleri, oignons, ail, poireau) coupés en morceaux
    200 g
  • de mélange d'herbes aromatiques, fraîches (p. ex. romarin, thym, persil) effeuillés
    4 brins
  • de gros sel de mer
    150 g
  • de vin blanc
    100 g
    100 g d'eau
  • feuille de laurier, sèche
    1
  • clou de girofle
    1
  • graines de coriandre entières
    5

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 162 kcal / 685 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...