Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de poulet, désossé, dépiauté, dénervé et coupé en morceaux
- 200 g d'un mélange de légumes blancs (p. ex. céleri, oignons, ail, poireau) coupés en morceaux
- 4 brins de mélange d'herbes aromatiques, fraîches (p. ex. romarin, thym, persil) effeuillés
- 150 g de gros sel de mer
-
100
g de vin blanc
lub 100 g d'eau - 1 feuille de laurier, sèche
- 1 clou de girofle
- 5 graines de coriandre entières
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 685 kJ / 162 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bouillon de légumes en poudre
5 Std.
Soupe à l'oignon
1 Std.
Soupe aux petits pois, saumon au citron, brocolis et patates
1 Std.
Éplucheur Casserole de patates douces
1 Std. 20 Min
Pain de mie
3 Std.
Farine complète
5 Min
Pâte de bouillon de viande
45 Min
Vinaigrette gingembre-piment
5 Min
Pain aux graines de lin
1 Std. 30 Min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5 Min
Beurre
40 Min
Pâte de bouillon de légumes végane
1 Std.