![Pâte de bouillon de volaille Pâte de bouillon de volaille](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4B75EE63-066F-4EBA-BE05-F2E4CD9155D7/Derivates/E89C68BE-3B4E-4CDE-9C5A-04FFD97D20E9.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de poulet, désossé, dépiauté, dénervé et coupé en morceaux
- 200 g d'un mélange de légumes blancs (p. ex. céleri, oignons, ail, poireau) coupés en morceaux
- 4 brins de mélange d'herbes aromatiques, fraîches (p. ex. romarin, thym, persil) effeuillés
- 150 g de gros sel de mer
-
100
g de vin blanc
lub 100 g d'eau - 1 feuille de laurier, sèche
- 1 clou de girofle
- 5 graines de coriandre entières
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 685 kJ / 162 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Atelier Culinaire 1
2 Std.
Pizza végétarienne
1 godz. 40 min
Betteraves Sous vide
40min
Cuisses de poulet teriyaki Sous vide (TM5)
2 Std.
Pâte de bouillon de légumes végane
1h
Beurre
40min
Pâte de bouillon de viande
45 min
Pain croustillant
1h
Yogourt nature
12 Std.
Salade de brocolis avec poivrons rouges et noix de pin (TM5/6 Metric)
10 Min
Frappuccino
5 Min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5 Min