Biscuits au pain d'épices

Biscuits au pain d'épices

4.6 14 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
36 morceaux

Składniki

Biscuits au pain d'épices
  • 380 g de farine de blé et plus pour travailler la pâte
  • 1 ½ c. à soupe de gingembre moulu
  • 1 c. à café de mélange d'épices
  • 1 c. à café de bicarbonate de soude
  • 100 g de sucre brun
  • 150 g de sirop de sucre roux
  • 150 g de beurre
  • 1 pincée de sel
  • 1 jaune d'œuf
Glaçage royal
  • 240 g de sucre
  • ½ c. à café jus de citron
  • 1 de blancs d'œufs
  • 1 c. à café d'eau (opcjonalnie) chaude

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau

Sód 98.8 mg
Białko 1.4 g
Kalorie 496 kJ / 118 kcal
Tłuszcz 3.6 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Węglowodany 20.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...