
Urządzenia i Akcesoria
Biscuits au pain d'épices
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
36 morceaux
Składniki
Biscuits au pain d'épices
-
de farine de blé et plus pour travailler la pâte380 g
-
de gingembre moulu1 ½ c. à soupe
-
de mélange d'épices1 c. à café
-
de bicarbonate de soude1 c. à café
-
de sucre brun100 g
-
de sirop de sucre roux150 g
-
de beurre150 g
-
de sel1 pincée
-
jaune d'oeuf1
Glaçage royal
-
de sucre240 g
-
de jus de citron½ c. à café
-
blanc d'oeuf1
-
d'eau (opcjonalnie) chaude1 c. à café
Wartości odżywcze na 1 morceau
Kalorie
118 kcal /
496 kJ
Białko
1.4 g
Tłuszcz
3.6 g
Węglowodany
20.5 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Sód
98.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix it yourself
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks