Biscuits au pain d'épices

Biscuits au pain d'épices

4.6 14 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
36 morceaux

Składniki

Biscuits au pain d'épices
  • de farine de blé et plus pour travailler la pâte
    380 g
  • de gingembre moulu
    1 ½ c. à soupe
  • de mélange d'épices
    1 c. à café
  • de bicarbonate de soude
    1 c. à café
  • de sucre brun
    100 g
  • de sirop de sucre roux
    150 g
  • de beurre
    150 g
  • de sel
    1 pincée
  • jaune d'oeuf
    1
Glaçage royal
  • de sucre
    240 g
  • de jus de citron
    ½ c. à café
  • blanc d'oeuf
    1
  • d'eau (opcjonalnie) chaude
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 118 kcal / 496 kJ
Białko 1.4 g
Tłuszcz 3.6 g
Węglowodany 20.5 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Sód 98.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...