Couronne aux légumes rôtis

Couronne aux légumes rôtis

5.0 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 portions

Składniki

Légumes rôtis
  • de bulbe de fenouil en morceaux (1 cm)
    80 g
  • d'oignons rouges en morceaux (1 cm)
    70 g
  • de poivrons rouges en cubes (2 cm)
    100 g
  • de chou-fleur en rosaces
    100 g
  • de thym déshydraté
    1 c. à café
  • de sel
    1 c. à café
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
Pesto
  • de parmesan
    20 g
  • de pignons de pin
    10 g
  • gousse d'ail
    1
  • de feuilles de basilic frais
    30 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    20 g
  • de sel
    ¼ c. à café
Pâte feuilletée
  • de beurre en morceaux (1-2 cm) et congelé
    200 g
  • de farine de blé
    200 g
  • d'eau froide
    90 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de fromage de chèvre en 8 morceaux égaux
    150 g
    150 g de camembert, en 8 morceaux égaux
  • jaune d'oeuf battu
    1
  • de tomates cerises en grappe
    200 g
  • feuilles de basilic frais (opcjonalnie)
    10

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 415.2 kcal / 1737.1 kJ
Białko 8.6 g
Tłuszcz 32.4 g
Węglowodany 23.6 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 17.2 g
Sód 645.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...