Vellutata fredda peperone, melanzana e curry

Vellutata fredda peperone, melanzana e curry

3.9 20 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
8 porzioni

Składniki

  • 70 g di cipolla dorata a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di acqua
  • 250 g di melanzane a pezzi (2-3 cm)
  • 250 g di peperone rosso pulito e a pezzi (2-3 cm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 2 cucchiaini di curry in polvere
  • peperone rosso pulito e a listarelle

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 0.9 g
Kalorie 243 kJ / 58 kcal
Tłuszcz 4.1 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 4.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...