Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 garlic clove
- 80 g onions, quartered
- 20 g olive oil
-
3
fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)
lub frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 125 g each) - 2 tsp paprika
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 600 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 170 g orzo
-
200
g double cream
lub whipping cream - 2 tsp cornflour
- 1 Tbsp freshly squeezed lemon juice
- ½ tsp ground black pepper, plus extra for sprinkling
- 200 g fresh baby spinach
- 200 g cherry tomatoes, halved
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2710.3 kJ / 647.8 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 41.1 g
- Tłuszcz
- 39.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.9 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 491.1 mg
Alternatywne przepisy
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 godz.
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min