Urządzenia i Akcesoria
Orzo with Salmon and Spinach
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
onions quartered80 g
-
olive oil20 g
-
frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 125 g each)fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)3
-
paprika2 tsp
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
water600 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
orzo170 g
-
whipping creamdouble cream200 g
-
cornflour2 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 Tbsp
-
ground black pepper plus extra for sprinkling½ tsp
-
fresh baby spinach200 g
-
cherry tomatoes halved200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
491.1 mg
Białko
32 g
Kalorie
2710.3 kJ /
647.8 kcal
Tłuszcz
39.7 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
15.9 g
Węglowodany
41.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Italian Sausage and Orzo Soup
35 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min