Orzo with Salmon and Spinach
TM6 TM5

Orzo with Salmon and Spinach

4.4 (382 oceny)

Składniki

  • 1 garlic clove
  • 80 g onions, quartered
  • 20 g olive oil
  • 3 fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)
    lub frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 125 g each)
  • 2 tsp paprika
  • 2 sprigs fresh dill, leaves only
  • 600 g water
  • 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
    lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
  • 170 g orzo
  • 200 g double cream
    lub whipping cream
  • 2 tsp cornflour
  • 1 Tbsp freshly squeezed lemon juice
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra for sprinkling
  • 200 g fresh baby spinach
  • 200 g cherry tomatoes, halved

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2710.3 kJ / 647.8 kcal
Białko
32 g
Węglowodany
41.1 g
Tłuszcz
39.7 g
Tłuszcz nasycony
15.9 g
Błonnik
4 g
Sód
491.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy