![Glace à la réglisse Glace à la réglisse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B3C5B5C3-9C90-49CA-86BF-9E1374282BF1/Derivates/2a52c541-4d24-479a-94a4-047c35367aed.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 400 g de lait
- 50 g de sucre en poudre
- 120 g de rouleaux de réglisse
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 773.3 kJ / 184.7 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 27.7 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Coupe glacée aux pêches et aux abricots
12hod. 30min
Glace chocolat-cannelle
12 Std.
Sorbet citron vert
12 Std.
Glace au yaourt, miel et pignon
12sa 15 dk
Glace rhum raisins
12 Std.
Glace au café
12 Std.
Glace menthe-chocolat
12 Std.
Sorbet au limoncello
3h 10min
Glace à la menthe
3 godz. 20 min
Glace à la fraise et au yaourt
4ч. 20 мин.
Glace vanille aux noix de pécan caramélisées
36ωρ.
Glace stracciatella
12 Std.