Urządzenia i Akcesoria
Crèmes brûlées à la crème de marrons
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
8 portions
Składniki
-
1 gousse de vanille les graines seulement
-
250 g de lait entier
-
750 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
9 jaunes d'œufs
-
150 g de crème de marrons
-
50 g de cassonade
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1510 kJ /
361 kcal
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saveurs Thermomix® n°12
68 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Semifrio pêche-abricot
3 Std. 35 Min
Charlotte aux framboises
3 Std. 40 Min
Petit soufflé à la pistache, cœur chocolat
30 Min
Charlotte aux nectarines
7 Std.
Paskha (Entremets au fromage blanc)
24 Std.
Minitartelettes à la crème de marrons
5 Std.
Mont-blanc revisité
4 Std. 20 Min
Nougat glacé aux pistaches
13 Std.
Le vendômois
5 Std.
Soufflé à la vanille
45 Min
Mousses à la crème de marrons
20 Min
Bûche de Noël à la crème de marrons
1 Std. 45 Min