Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de sucre en poudre
- 30 g de noix de coco râpée
- 800 g de cerises dénoyautées
- 100 g de lait de coco
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 632.5 kJ / 150.1 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 24.9 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bûche banane-cacahuète
4h
Glace concombre groseille
2h 15min
Menu petit prix - Glace à la pêche et au basilic
10h 15min
Crème glacée figue-miel-gingembre
12 Std. 30 Min
Glace amarena
3h 15min
Confiture légère cerise-fraise
40 min
Crème glacée à la rhubarbe
2h 35min
Sorbet express pêche, abricot et banane
3h 15min
Sorbet banane et citron vert
10min
Sorbet rhubarbe-fraise
10min
Parfait melon-menthe
10min
Glace à la fraise et au yaourt
4h 20min