Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g d'eau
- 100 g de miel de lavande
- le jus d'1/2 citron jaune
- 600 g de pêches, coupées en brunoise
- 3 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 250 g de mascarpone
- 10 biscuits à la cuillère
-
1
c. à café de graines de lavande
lub 1 c. à café de sucre à la lavande
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1586 kJ / 376 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 41.3 g
- Tłuszcz
- 20.8 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Fraîcheur de nectarine en verrines
25 menit
Trifle aux fraises
15 min
Verrines aux fraises de saison
1 Std. 30 Min
Tiramisu fruits rouges et violette
50min
Tiramisu fraise rhubarbe
2h 35min
Tiramisu aux framboises
3 Std.
Fraîcheur de nectarine
25 menit
Tiramisu aux poires et crème de marron
35min
Crémeux glacé aux pêches
3 godz. 45 min
Entremets fraise-framboise comme un tiramisu
40min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2 godz. 30 min
Petits gâteaux moelleux aux pêches comme un baba
1h 25min