Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g d'eau
- 100 g de miel de lavande
- le jus d'1/2 citron jaune
- 600 g de pêches, coupées en brunoise
- 3 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 250 g de mascarpone
- 10 biscuits à la cuillère
-
1
c. à café de graines de lavande
lub 1 c. à café de sucre à la lavande
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1586 kJ / 376 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 41.3 g
- Tłuszcz
- 20.8 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Pannacotta à l’orange
4 Std. 25 Min
Verrines à l'orange
1小时 15 分钟
Verrines aux fraises de saison
1 Std. 30 Min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13u. 30min
Tarte crumble aux abricots
1hod. 40min
Terrine de yaourt aux myrtilles et son coulis
12 godz. 15 min
Tiramisu pamplemousse et thé vert
3h 30min
Mousse de chèvre, compotée de fraises
25min
Tiramisu aux poires et crème de marron
35min
Tartelettes à l'orange
2 Std. 30 Min
Amandine aux abricots
1 Std. 30 Min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 Min