Sorgo con mandorle e peperoni (vegan)
TM5 TM31

Sorgo con mandorle e peperoni (vegan)

4.5 (6 ocen)

Składniki

  • 1 scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 200 g di peperoni rossi a pezzi (2-3 cm)
  • 2 cucchiaini di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 50 g di mandorle pelate
  • 50 g di bevanda di soia
  • 1000 g di acqua
  • 250 g sorgo in semi sciacquati
  • 1 pizzico di maggiorana secca

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1657.8 kJ / 396.2 kcal
Białko
9.5 g
Węglowodany
46.3 g
Tłuszcz
19.2 g
Błonnik
5.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy