Sorgo con mandorle e peperoni (vegan)

Sorgo con mandorle e peperoni (vegan)

4.0 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 scalogno a metà
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 200 g di peperoni rossi a pezzi (2-3 cm)
  • 2 cucchiaini di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 50 g di mandorle pelate
  • 50 g di bevanda di soia
  • 1000 g di acqua
  • 250 g sorgo in semi sciacquati
  • 1 pizzico di maggiorana secca (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 9.5 g
Kalorie 1657.8 kJ / 396.2 kcal
Tłuszcz 19.2 g
Błonnik 5.2 g
Węglowodany 46.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...