
Urządzenia i Akcesoria
Carpaccio di seitan con rucola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 porzioni
Składniki
-
di pinoli sgusciati20 g
-
di rucola80 g
-
di olio extravergine di oliva50 g
-
limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco1
-
di sale1 pizzico
-
di affettato di seitan al naturale (o di seitan affettato sottile)150 g
-
fette di pane integrale tostate
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
201 kcal /
841 kJ
Białko
11.5 g
Tłuszcz
15.9 g
Węglowodany
3.2 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Secondi di seitan
10 Przepisów
Włochy
Włochy