Carpaccio di seitan con rucola

Carpaccio di seitan con rucola

4.2 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 porzioni

Składniki

  • di pinoli sgusciati
    20 g
  • di rucola
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
    1
  • di sale
    1 pizzico
  • di affettato di seitan al naturale (o di seitan affettato sottile)
    150 g
  • fette di pane integrale tostate

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 201 kcal / 841 kJ
Białko 11.5 g
Tłuszcz 15.9 g
Węglowodany 3.2 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...