Carpaccio di seitan con rucola

Carpaccio di seitan con rucola

4.3 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 porzioni

Składniki

  • 20 g di pinoli sgusciati
  • 80 g di rucola
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 1 limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
  • 1 pizzico di sale
  • 150 g di affettato di seitan al naturale (o di seitan affettato sottile)
  • fette di pane integrale tostate

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 11.5 g
Kalorie 841 kJ / 201 kcal
Tłuszcz 15.9 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...