Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Charred tomato dressing
- 150 g Roma tomatoes (ripe), cut into halves
- 2 garlic cloves, unpeeled
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 50 g extra virgin olive oil
- 10 g tarragon vinegar (see Tips)
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
Zucchini bites
- extra virgin olive oil, for brushing
- 3 - 4 zucchinis, trimmed and cut into 24 long thin slices (approx. 3 mm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 sprigs fresh chives, cut into pieces
- 4 sprigs fresh basil, leaves only, plus an extra 24 whole leaves (approx. 1-2 bunches)
- 250 g cream cheese, softened
- ¼ tsp salt
- ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 8 portions
- Kalorie
- 8033.2 kJ / 1912.6 kcal
- Białko
- 32.2 g
- Węglowodany
- 20.7 g
- Tłuszcz
- 188.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 70.8 g
- Błonnik
- 15.7 g
- Sód
- 1942.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4 Std. 20 Min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8h 30min
Orange grove beghrir with orange blossom yoghurt
4h 50 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10 min
Smalec (pork rillettes)
3h 10min
Light and Fresh Beet Pasta
20 min
Mocha ice cream cake with Champagne snaps
9h 40 min
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35 min
Honey and herb pork loin
4 Std. 10 Min