
Urządzenia i Akcesoria
Mango rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
fresh coriander leaves only5 - 6 sprigs
-
fresh mango flesh only (approx. 200 g), cut into pieces (3 cm)1
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (3 cm)200 g
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves2
-
fresh curry leaves2
Rice
-
basmati rice350 g
-
water1000 g
-
ginger paste (see Tips)½ tsp
-
salt1 tsp
Seasoning
-
oil2 tbsp
-
black mustard seeds1 tsp
-
urad dal (see Tips)1 tsp
-
chickpea (besan) flour1 tsp
-
fresh long red chilli trimmed and cut into halves¼
-
cumin seeds1 tsp
-
asafoetida (see Tips)½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
salt to taste
-
shredded coconut2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
434.1 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
868.8 kJ /
206.8 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
28.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Peanut chutney
10 min
Avial (vegetables in yoghurt)
30 min
Lentil curry (dahl)
30 min
Sabji (vegetable) curry
30 min
Spiced cauliflower pilau
20 min
Rajma (kidney bean curry)
45 min
Potato karakari
50 min
Aloo tikki
55 min
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
1 godz. 10 min
Biryani
1 godz. 25 min
Coconut and pistachio delight
1 godz. 10 min
Chhole (chickpea curry)
35 min