Urządzenia i Akcesoria
Wonton soup (vegetarian)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Wontons (vegetarian)
-
olive oil plus extra for greasing10 g
-
broccolini (approx. 3 stems), trimmed and cut into pieces (3-4 cm)80 g
-
white cabbage cut into pieces (4 cm)100 g
-
fresh Swiss brown mushrooms or fresh shiitake mushrooms, caps only, cut into halves or quarters150 g
-
sesame oil15 g
-
firm tofu pressed and cut into pieces (3 cm - see Tips)100 g
-
white pepper½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
sugar1 tsp
Broth
-
sugar2 tsp
-
Shaoxing wine20 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)50 g
-
water1500 g
-
wonton wrappers (1 packet)24
-
piece fresh ginger peeled and cut into julienne5 cm
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices6
-
soy sauce15 g
-
bok choy roughly chopped1 bunch
-
fresh coriander leaves only, for garnishing½ bunch
-
red chilli oil for garnishing (optional - see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
10306.3 mg
Białko
17.2 g
Kalorie
1810 kJ /
431 kcal
Tłuszcz
17.8 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
47.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Falafel
25 godz. 30 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1 godz.
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Chevre (Matthew Kenney)
22 godz. 5 min
Wonton soup (pork)
45 min
Vegan parmesan shards
3 godz. 55 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Vegie crackers
12 godz. 10 min
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1 godz.
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 godz. 30 min
Prawn wontons
2 godz.
Asian cucumber salad
10 min