Urządzenia i Akcesoria
White balsamic reduction
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
195 g
Składniki
-
lemon zest only, no white pith1
-
white balsamic vinegar500 g
-
dry sherry50 g
-
raw sugar80 g
-
dried bay leaves2
-
whole white peppercorns (see Tips)8
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into quarters1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 195 g
Sód
146.3 mg
Białko
4 g
Kalorie
3587.5 kJ /
857.4 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
179.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hollandaise sauce
15 min
Baked honey cheesecake
4 godz. 20 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Brown rice salad
40 min
Milk jellies with poached stone fruit
5 godz.
Beetroot ketchup
1 godz. 15 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Meatloaf with red sauce
1 godz. 15 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Steamed coconut custards
45 min
Peaches in white wine syrup
4 godz.
Gluten free pasta
50 min