Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille galette (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 portions
Składniki
Flaky pastry
-
unsalted butter cold, cut into pieces (1-2 cm)150 g
-
plain flour plus extra to dust300 g
-
cold water90 g
-
sea salt½ tsp
Topping
-
zucchini trimmed (2-3 zucchini - see Tips)350 g
-
Roma tomatoes ripe but firm (whole to fit feeder tube - see Tips)350 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)60 - 100 g
-
sun dried tomatoes drained190 g
-
water30 g
-
fresh chives finely chopped10 g
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
plain flour to dust
-
ground black pepper to season
-
milk to glaze
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
440.6 mg
Białko
11.9 g
Kalorie
1619.6 kJ /
387.1 kcal
Tłuszcz
19.1 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Węglowodany
45.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2 godz. 40 min
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50 min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30 min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1 godz. 20 min
Sichuan zucchini and eggplant
1 godz. 15 min
Pistachio and lemon individual tiramisu
6 godz. 30 min