Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille galette (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 portions
Składniki
Flaky pastry
-
unsalted butter cold, cut into pieces (1-2 cm)150 g
-
plain flour plus extra to dust300 g
-
cold water90 g
-
sea salt½ tsp
Topping
-
zucchini trimmed (2-3 zucchini - see Tips)350 g
-
Roma tomatoes ripe but firm (whole to fit feeder tube - see Tips)350 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)60 - 100 g
-
sun dried tomatoes drained190 g
-
water30 g
-
fresh chives finely chopped10 g
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
plain flour to dust
-
ground black pepper to season
-
milk to glaze
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
440.6 mg
Białko
11.9 g
Kalorie
1619.6 kJ /
387.1 kcal
Tłuszcz
19.1 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Węglowodany
45.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free lentil wraps
3 godz. 40 min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz. 30 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 min
Ratatouille galette (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 40 min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45 min
Cooked mayonnaise
5 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Carrot top pesto
15 min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 min
Sweet potato quiche with prosciutto
1 godz. 15 min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 godz. 25 min