
Urządzenia i Akcesoria
Turkey meatballs in dill sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
fresh dill leaves only, to taste, plus extra to garnish10 - 20 g
-
carrot cut into pieces100 g
-
brown onion cut into halves200 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
turkey mince500 g
-
breadcrumbs70 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
egg1
-
ground black pepper1 ¼ - 1 ½ tsp
-
salt2 - 2 ¾ tsp
-
water750 g
-
Chicken stock paste2 tbsp
-
allspice berries (see Tips)3
-
plain flour plus extra to dust40 g
-
freshly squeezed lemon juice15 - 20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
373.1 kcal /
1567.1 kJ
Białko
24.2 g
Tłuszcz
20.2 g
Węglowodany
22.6 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Sód
2315.5 mg