Urządzenia i Akcesoria
Turkey meatballs in dill sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
fresh dill leaves only, to taste, plus extra to garnish10 - 20 g
-
carrot cut into pieces100 g
-
brown onion cut into halves200 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
turkey mince500 g
-
breadcrumbs70 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
egg1
-
ground black pepper1 ¼ - 1 ½ tsp
-
salt2 - 2 ¾ tsp
-
water750 g
-
Chicken stock paste2 tbsp
-
allspice berries (see Tips)3
-
plain flour plus extra to dust40 g
-
freshly squeezed lemon juice15 - 20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2315.5 mg
Białko
24.2 g
Kalorie
1567.1 kJ /
373.1 kcal
Tłuszcz
20.2 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Apple fritters
1h
Honey and herb pork loin
4h 10min
Zucchini lasagne
1h 30min
Creamy turkey stew (TM5)
3h 50min
Beef "Burgundy"
40min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1h
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Texas-style lovely legs
4h
Creamy sun-dried tomato dip
5min