Urządzenia i Akcesoria
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Almond crumble
-
plain flour40 g
-
unsalted butter40 g
-
white sugar40 g
-
sea salt1 pinch
-
flaked almonds2 tbsp
Bay leaf crème anglaise
-
milk250 g
-
egg yolks4
-
white sugar20 g
-
fresh bay leaves5
Poached pears
-
hot water250 g
-
dry white wine450 g
-
almond liqueur70 g
-
white sugar30 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
star anise1
-
cinnamon quill1
-
Beurre Bosc pears ripe but not soft, peeled and cored6
-
brown sugar60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
58.6 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
2068.3 kJ /
494.3 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
8.7 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
77.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pad Thai
1 godz.
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 min
Rye Kaiser rolls
26 godz. 30 min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 godz.
Ossobuco with orange and fennel salad
2 godz. 45 min
Slow-cooked lamb Madras
2 godz. 15 min
Pear and ginger paste
26 godz. 25 min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 godz.
Tequila kiwi smash
5 min
Chile con queso cob loaf
40 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.