Urządzenia i Akcesoria
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Batter
-
eggs4
-
milk200 g
-
plain flour130 g
-
sea salt1 pinch
White sauce
-
Gruyère cheese cut into pieces40 g
-
unsalted butter15 g
-
plain flour20 g
-
milk150 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Pancake
-
unsalted butter1 tbsp
-
ham, shaved4 slices
-
asparagus blanched, halved legthways (see Tips)1 bunch
-
fresh chives finely chopped, to garnish3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1037.8 mg
Białko
25.5 g
Kalorie
1773.3 kJ /
423.8 kcal
Tłuszcz
19.7 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Węglowodany
35.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 min
Walnut and spinach pesto
5 min
Spiralized tortilla
Brak ocen
Chunky guacamole
10 min
Margarita
5 min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 godz.
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Mushroom and kale risotto
55 min
Zhoug (Diabetes)
10 min
Lemon Caper Aioli
10 min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min
Turkish borek with cacik
1 godz.