Urządzenia i Akcesoria
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Batter
-
eggs4
-
milk200 g
-
plain flour130 g
-
sea salt1 pinch
White sauce
-
Gruyère cheese cut into pieces40 g
-
unsalted butter15 g
-
plain flour20 g
-
milk150 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Pancake
-
unsalted butter1 tbsp
-
ham, shaved4 slices
-
asparagus blanched, halved legthways (see Tips)1 bunch
-
fresh chives finely chopped, to garnish3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1037.8 mg
Białko
25.5 g
Kalorie
1773.3 kJ /
423.8 kcal
Tłuszcz
19.7 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Węglowodany
35.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Grapefruit Quinoa
Brak ocen
Spaghetti Muffins
55 min
Zoodles with Broccoli Pesto
30 min
Margarita
5 min
Beetroot and horseradish relish
50 min
Dutch Baby Pancake
20 min
Croque Madame
45 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20 min
Artichoke Fettuccine Alfredo
Brak ocen
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 godz. 15 min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min