Urządzenia i Akcesoria
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Batter
-
eggs4
-
milk200 g
-
plain flour130 g
-
sea salt1 pinch
White sauce
-
Gruyère cheese cut into pieces40 g
-
unsalted butter15 g
-
plain flour20 g
-
milk150 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Pancake
-
unsalted butter1 tbsp
-
ham, shaved4 slices
-
asparagus blanched, halved legthways (see Tips)1 bunch
-
fresh chives finely chopped, to garnish3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1037.8 mg
Białko
25.5 g
Kalorie
1773.3 kJ /
423.8 kcal
Tłuszcz
19.7 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Węglowodany
35.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna dip
15min
Chocolate and chilli tart
25h
Korean pickled potato salad
25h 10min
Rueben sandwich sauce
5min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1h 50min
Noodle Kugel
55min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25h 35min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48h 20min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5h 15min
Lemon Caper Potato Salad
1h