Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Herb Cubes
- 2 slices white bread, torn in pieces
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
-
1
bunch fresh chervil, leaves only
lub 1 bunch fresh tarragon, leaves only - 20 g milk
- 3 medium eggs
- 2 pinches fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Spring Vegetable Soup
- 2 carrots (approx. 150 g), cut in sticks (1 cm x 4 cm)
- 100 g frozen green peas
- ½ leek (approx. 100 g), cut in sticks (1 cm x 4 cm)
- 150 g celeriac, cut in sticks (1 cm x 4 cm)
- 160 g onions, quartered
- 50 g cherry tomatoes, halved
- 1200 g water
- 5 g soy sauce
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
lub 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 garlic clove, crushed
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground white pepper
- oil, for frying
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1085 kJ / 259 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 4.8 g
Alternatywne przepisy
Potato Cakes
45 Min
Chickpea soup with spinach
40 Min
Potato and Vegetable Purée
40 Min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 Min
Spring Vegetable Soup
35 Min
Avocado and Banana Ice Cream
6h 15min
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5 min
Noodle Soup
35 Min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1h 15 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Pumpkin Soup
35 Min
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1h 45 min