Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
TM5 TM6

Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard

4.5 (36 ocen)

Składniki

Savoury Egg Custard

  • 4 eggs
  • 100 g whole milk
  • ½ tsp salt
  • 1 - 2 pinches ground nutmeg

Spinach and Potato Soup

  • 80 g onions, quartered
  • 20 g vegetable oil
  • 40 g celeriac, cut in pieces
  • 100 g carrots, cut in pieces (2 cm)
  • 200 - 250 g potatoes, cut in pieces (2 cm)
  • 80 g leeks, sliced (1 cm)
  • 800 g water
  • 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
    lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • ¼ tsp ground nutmeg
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 250 g fresh spinach leaves
    lub 250 g frozen spinach, defrosted
  • 80 g double cream
  • salt, plus extra to taste
  • ground black pepper, plus extra to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
797 kJ / 191 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
11 g
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy