Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
2 portions
Składniki
Toasted Linseeds
-
golden linseeds15 g
-
rapeseed oil10 g
Pumpkin Soup
-
water500 g
-
pumpkin peeled, diced (4 cm)300 g
-
coarse salt flakes2 pinches
-
banana shallot halved1
-
rapeseed oil20 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic (approx. 2 cloves)10 g
-
liquid vegetable stock150 g
-
coarse salt flakes3 g
Finalisation
-
mixed fresh mushrooms120 g
-
rapeseed oil20 g
-
unsalted butter diced20 g
-
sherry vinegar15 g
-
cooked chestnuts, peeled, for gratingblack truffle, fresh (opcjonalnie) for grating
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
763.6 mg
Białko
6 g
Kalorie
1756.4 kJ /
419.8 kcal
Tłuszcz
36.7 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Węglowodany
21.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 min
Pea and Mint Soup
20 min
Versatile Smooth Soup
45 min
Creamy Mushroom Soup
20 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min