Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
TM6

Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle

3.4 (5 ocen)

Składniki

Toasted Linseeds

  • 15 g golden linseeds
  • 10 g rapeseed oil

Pumpkin Soup

  • 500 g water
  • 300 g pumpkin, peeled, diced (4 cm)
  • 2 pinches coarse salt flakes
  • 1 banana shallot, halved
  • 20 g rapeseed oil
  • 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 10 g garlic (approx. 2 cloves)
  • 150 g liquid vegetable stock
  • 3 g coarse salt flakes

Finalisation

  • 120 g mixed fresh mushrooms
  • 20 g rapeseed oil
  • 20 g unsalted butter, diced
  • 15 g sherry vinegar
  • black truffle, fresh, for grating (opcjonalnie)
    lub cooked chestnuts, peeled, for grating (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1756.4 kJ / 419.8 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
21.6 g
Tłuszcz
36.7 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Błonnik
4.6 g
Sód
763.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy