
Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
2 portions
Składniki
Toasted Linseeds
-
golden linseeds15 g
-
rapeseed oil10 g
Pumpkin Soup
-
water500 g
-
pumpkin peeled, diced (4 cm)300 g
-
coarse salt flakes2 pinches
-
banana shallot halved1
-
rapeseed oil20 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic (approx. 2 cloves)10 g
-
liquid vegetable stock150 g
-
coarse salt flakes3 g
Finalisation
-
mixed fresh mushrooms120 g
-
rapeseed oil20 g
-
unsalted butter diced20 g
-
sherry vinegar15 g
-
black truffle, fresh (opcjonalnie) for grating
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
419.8 kcal /
1756.4 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
36.7 g
Węglowodany
21.6 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Sód
763.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Pasta alla Nerano
40 min
Mushroom Risotto
30 min
Creamy Pea Soup
40 min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 godz. 40 min
Polenta
50 min
Spiced Moroccan Lentil Soup
35 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Onion Soup
1 godz.
Fennel Risotto
35 min
Best Basic Houmous
5 min