Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g chicken thighs, boneless and skinless, sliced (3 cm) (see tip)
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 4 spring onions (approx. 35 g), cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 6 sprigs fresh coriander, 4 sprigs cut in pieces, 2 sprigs roughly chopped leaves only, plus extra leaves for garnishing
- 2 stalks fresh lemon grass, cut in pieces (1 cm)
- 1 medium egg
- 1 Tbsp light soy sauce
- 1 Tbsp fish sauce, plus 2 tsp
- 1000 g water, plus 2 Tbsp boiling water
- 2 Tbsp caster sugar
- ½ - 1 tsp dried chilli flakes, to taste
- ½ lime, freshly squeezed juice only
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 120 kJ / 29 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 0.9 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Thai Green Curry Paste
15 min
Green Curry Chicken
55 min
Char Siu Marinade
10min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1 Std. 10 Min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Spicy Minced Chicken Salad
30min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Indochine Chicken Salad
1h 20min
Thai Prawn Patties
1h 20min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7 godz. 10 min
Seared Steak Rocket Salad
35min