Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g chicken thighs, boneless and skinless, sliced (3 cm) (see tip)
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 4 spring onions (approx. 35 g), cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 6 sprigs fresh coriander, 4 sprigs cut in pieces, 2 sprigs roughly chopped leaves only, plus extra leaves for garnishing
- 2 stalks fresh lemon grass, cut in pieces (1 cm)
- 1 medium egg
- 1 Tbsp light soy sauce
- 1 Tbsp fish sauce, plus 2 tsp
- 1000 g water, plus 2 Tbsp boiling water
- 2 Tbsp caster sugar
- ½ - 1 tsp dried chilli flakes, to taste
- ½ lime, freshly squeezed juice only
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 120 kJ / 29 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 0.9 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Green Curry Chicken
55 Min
Wonton Soup
1h
Spicy Minced Chicken Salad
30min
Pork and Mushroom Broth
1h 25 min
Chicken Stock Paste
45min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Pork with Black Bean Sauce
30min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7 godz. 10 min
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1h
Thai Fishcakes
1h 10min
Vietnamese Beef Pho
1 godz. 45 min