Urządzenia i Akcesoria
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
24 pieces
Składniki
-
chicken thighs, boneless and skinless sliced (3 cm) (see tip)400 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
spring onions (approx. 35 g), cut in pieces (2 cm)4
-
garlic cloves2
-
fresh coriander 4 sprigs cut in pieces, 2 sprigs roughly chopped leaves only, plus extra leaves for garnishing6 sprigs
-
fresh lemon grass cut in pieces (1 cm)2 stalks
-
medium egg1
-
light soy sauce1 Tbsp
-
fish sauce plus 2 tsp1 Tbsp
-
water plus 2 Tbsp boiling water1000 g
-
caster sugar2 Tbsp
-
dried chilli flakes to taste½ - 1 tsp
-
lime freshly squeezed juice only½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
4 g
Kalorie
120 kJ /
29 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Grass, Ginger and Jalapeño Marinade
5 min
Buddha's Delight
55 min
Seafood Laksa
25 min
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1 godz.
Squid with Ginger and Soy
40 min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 godz. 40 min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 godz.
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 godz. 25 min
Miso Carbonara Udon
25 min
Green Curry Chicken
55 min