
Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
2 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves½ Tbsp
-
fresh thyme leaves¼ Tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
garlic clove1
-
salted butter soft30 g
-
beef fillet steaks (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)2
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried bay leaves2
-
water1850 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon, see tip)30 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
844.8 kcal /
3534.6 kJ
Białko
68.1 g
Tłuszcz
60.9 g
Węglowodany
2.6 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
27.5 g
Sód
889.5 mg