Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
2 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves½ Tbsp
-
fresh thyme leaves¼ Tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
garlic clove1
-
salted butter soft30 g
-
beef fillet steaks (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)2
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried bay leaves2
-
water1850 g
-
1 level tsp ascorbic acid powderlemon juice (approx. ½ lemon, see tip)30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
889.5 mg
Białko
68.1 g
Kalorie
3534.6 kJ /
844.8 kcal
Tłuszcz
60.9 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
27.5 g
Węglowodany
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2 godz. 40 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 godz. 25 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 godz. 20 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Caramelised Red Onion Chutney
24 godz.
Plain Yoghurt in Varoma
12 godz.
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5 godz.
Salmon with Aromatics at 50°C
1 godz. 40 min