Urządzenia i Akcesoria
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Lychee Panna Cotta
-
tinned lychees in syrup pitted (drained weight 180 g)425 g
-
double cream500 g
-
whole milk250 g
-
granulated sugar80 g
-
gelatine leaves soaked in cold water for 5 minutes4
Rose Water Syrup
-
caster sugar80 g
-
rose water2 tsp
-
pink food colouring (opcjonalnie)1 - 2 drops
-
dried rose petals2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.4 g
Kalorie
2395 kJ /
572 kcal
Tłuszcz
41.8 g
Węglowodany
44.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rum and raisin ice cream
24 godz. 10 min
Mango Kulfi
4 godz. 20 min
Ginger, Clementine and Honey Steamed Puddings
1 godz.
Ice Cream Layer Cake
43 godz. 35 min
Lemon curd
1 godz.
Cranberry Almond Financier
1 godz.
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1 godz. 20 min
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2 godz.
Choux Pastry
2 godz.
Chicken Corn Chowder, Broccoli Terrines
1 godz. 25 min
Prawn And Chicken Laksa
40 min
Focaccia with onions
2 godz.