Sous-vide Teriyaki Salmon

Sous-vide Teriyaki Salmon

3.7 17 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • sesame seeds
    40 g
  • fresh salmon fillets (approx. 150 g each, see tip)
    4
  • teriyaki sauce
    75 g
  • fresh root ginger thinly sliced
    20 g
  • water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
    1450 g
  • lemon juice (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 394 kcal / 1650 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 95 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...