Urządzenia i Akcesoria
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
oil for greasing
-
aubergines (approx. 250 g each)2
-
miso (e.g. 2 Tbsp white miso paste, 2 Tbsp red miso paste)4 Tbsp
-
mirin20 g
-
sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
735 kJ /
176 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
4.8 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Miso and Honey-roasted Aubergine
1 godz.
Sous-vide Miso Aubergine
2 godz. 50 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Miso fish with Asian greens
24 godz. 45 min
Fish Stew
45 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min