Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
TM6 TM5

Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts

4.3 ( 12 ocen )

Składniki

  • 50 g mixed nuts (e.g. almonds, walnuts)
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 50 g brown onion cut into halves
  • 1300 g ripe tomato (5-6 cm) (see Tip)
  • 100 g fresh mushrooms (e.g. button, oyster)
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 10 - 8 leaves fresh mint
    lub 1 tsp dried mint
  • 4 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 75 g long grain white rice
  • 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
392 kcal / 1644 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
33 g
Błonnik
9.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy