Urządzenia i Akcesoria
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
3 portions
Składniki
-
mixed nuts (e.g. almonds, walnuts)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
brown onion cut into halves50 g
-
ripe tomato (5-6 cm) (see Tip)1300 g
-
fresh mushrooms (e.g. button, oyster)100 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
1 tsp dried mintfresh mint10 - 8 leaves
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 - 5 sprigs
-
long grain white rice75 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1644 kJ /
392 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
9.2 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Leek and cheddar pudding
1 godz. 20 min
Kumara pie
1 godz. 45 min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Mashed pea and corn slice
40 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Broccoli soup with sage oil
30 min