Urządzenia i Akcesoria
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
3 portions
Składniki
-
mixed nuts (e.g. almonds, walnuts)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
brown onion cut into halves50 g
-
ripe tomato (5-6 cm) (see Tip)1300 g
-
fresh mushrooms (e.g. button, oyster)100 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
1 tsp dried mintfresh mint10 - 8 leaves
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 - 5 sprigs
-
long grain white rice75 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1644 kJ /
392 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
9.2 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom stroganoff
20 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25 min
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Leek quiche
1 godz. 20 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Vegetable pilaf
1 godz.
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min